torsdag 1. november 2012

Vi mobiliserer - Aksjon foran Stortinget fredag 7. november

De som har fulgt Revmatikerforbundet i det siste har sett at vi overhode ikke har tenkt til å akseptere at det kuttes i bevilgningene til Statens behandlingsreiser. Der for vil vi nå samle så mange som mulig til en aksjon på foran Stortinget den 7. november klokken 11.00




På denne dagen er det spørretime i Stortinget, og mange er samlet. Så da skal vi være på plass på utsiden for å markere for alvor hva vi mener om disse kuttene.



Revmatikerforbundet er en positivt, proaktivt organisasjon, og vi har ikke tenkt til å la dette bli en protestmarsj. Vi skal ikke bare møtes for å rope ”nei, nei nei”. Vi skal isteden bruke andre midler for å få politikernes oppmerksomhet.



Alle som kommer vil få en t-skjorte til å ta utpå jakka (vi kjører XL og XXL). Så vil vi at du skal gå i kø mot en flott port der det står Statens Behandlingsreiser. Dessverre så kommer ikke alle inn gjennom den flotte, men akk så smale porten. Bare noen få utvalgte skal nå få lov til å gå igjennom til det friske livet som finnes på den andre siden av porten. De som ikke får lov til å komme igjennom, de må isteden stille seg i en ny kø. Den ender hos en stakkars NAV konsulent… Kommer du til å være blant de heldige?



Vi håper dette vil vise politikerne hva dette kuttet faktisk gjør!



Så vi vil at DU kommer for å delta sammen med oss. Jo flere vi er, jo mer virkningsfullt vil dette være. Selve aksjonen kommer til å vare i 1 time, fra klokken 11 til klokken 12, altså onsdag 7. november

Ingen kommentarer: