mandag 1. oktober 2007

Ålesund og omegn bekhterevforening er stiftet

Ja da er foreningen vår en realitet! Stiftelsesmøtet 26. sept. hadde et oppmøte på 26 personer, og vi melder inn 26 medlemmer.

Møtet startet med et foredrag ved overlege Hallvard Fremstad, revm.avd. Ålesund sykehus. Han orienterte om nytt innen forskning og medisinering av bekhterevs sykdom.

Til stede var også Bekhterev landsrepresentant Jon Hagfors, som også sitter i sentralstyret i NRF og i styret for Oslo bekhterevforening. Han orienterte om arbeidet i Oslo bekhterevforening og om bekhterevarbeidet nasjonalt og internasjonalt.

Fylkeslagsleder Havtor Tryggestad ønsket foreningen velkommen og lykke til. Det samme gjorde nestleder i Ålesund revmatikerforening.

Det ble valgt et foreløpig styre som skal sitte fram til årsmøte avholdes i februar 2008. En valgkomité som skal jobbe fram mot dette årsmøtet ble også valgt.

Styret består av:

Leder: Snorre Stene
Sekretær: Heidi S. Drageseth
Kasserere: Margrethe P. Aa. Aarseth og Mary Ann Herø
Vara: Tove Aurdal Hjellnes og Bodil Refsnes

Nå begynner alvoret! Og la oss nå bruke dette forumet til meningsutveksling og idéer til aktiviteter!

Første aktivitet er uformell samling første torsdag i hver mnd (~"torsdagspils"), første treff nå førstkommende torsdag 4.oktober på Hummer og kanari i gågata i Ålesund kl.19.30. Møt opp og la oss bli kjent med hverandre!

Ingen kommentarer: