søndag 28. oktober 2007

medlemspotensialet

Har fått et par tilbakemeldinger når det gjelder bekhterevforeninga.
Først var det en fra Molde som mente at for de som bor nord for Romsdalsfjorden er det enklere å reise til Kristiansund. Jeg er ikke helt enig i det, men det er sjølsagt en vurdering de må ta sjøl. Det betyr kanskje at vi ikke kan regne med så mange medlemmer nordfra.

Også har jeg snakka med en kar i en sunnmørskommune. Han sitter i styret i den lokale revmatikerforeninga og forsto ikke helt vitsen med ega bekhterevforening. Diskuterte det litt med han, og jeg tror han forsto tankegangen. I alle fall sa han at det var et problem for revmatikerforeningene at de ikke fikk med unge folk.

Denne siste tilbakemeldinga er vel i samme kategori som de som allrede er med på trening og aktiviteter i revmatikerforeningenes regi, og er redd for å bli utestengt fra disse hvis de går over til bekhterevforeninga. Tror dette er et problem vi må ta tak i. Kanksje ta det opp med fylkeslaget og få til et samarbeid/lik praksis rundt om. Vi jobber jo alle for samme sak. Vi er ikke konkurrenter, så det burde være mulig å få til en ordning. I alle fall synes jeg vi skal være så åpne at folk som velger å fortsette medlemskapet sitt i de lokale revmatikerlaga i stedet for å melde seg inn i bekhterevforeninga, likevel får være med på våre aktiviteter. Her må det vises romslighet:-) Hvordan fungerer det i Kristiansund?

Ingen kommentarer: